Benvinguda, benvingut a aquest espai

Deixa presentar-me. Em dic Maria Castells, sóc diplomada en infermeria i diplomada en fisioteràpia.

Durant molts anys vaig estar treballant com a infermera en el “sistema” però hi havia alguna cosa que no m’acabava de fer feliç. Això va despertar en mi una inquietud per buscar respostes a totes aquelles coses, sentiments, emocions … als que m’anava enfrontant cada dia. He pogut experimentar i conèixer tot un seguit d’eines per intentar coneixem millor i tractar d’estar en el millor estat de benestar possible.

Al llarg de la meva vida professional he conegut eines com les essències florals, les Sales de Shüssler, la Homeopatia, la Kinesiologia, l’Ho’oponopono … que m’han ajudat a reequilibrar els meus diferents estats d’ànim i tenir més consciència de mateixa.

També he conegut la astrologia xinesa i el Feng Shui que m’han ajudat a entendre moltes coses del meu funcionament energètic, perquè vivim les coses que vivim, com ens influeix la nostra data de naixement i perquè inconscientment escollim viure a la casa on vivim i què ens fa superar. Si, si, tal com ho llegeixes. Nosaltres escollim inconscientment casa nostra per superar una sèrie d’experiències … però això ja us ho explicaré en un altre article.

Us dono la benvinguda a aquest blog on m’agradarà compartir amb tu algunes d’aquestes eines que a mi m’han ajudat a viure amb el millor benestar possible d’un forma més conscient, per si a tu també et serveixen.

Maria Castells